• HIGHGATE

    “My experience with Red Square was interesting, illuminating and rewarding. Their attention to detail throughout the project has resulted in beautiful, crisp, unique finishes that are frequently commented upon.”

    As the Red Square team managed both the design implementation and build process, we were able to provide the high degree of flexibility required by our Highgate client.

    A new basement level was created to house a gym, games room, media lounge and swimming pool. The main basement feature was a steel/timber/glass bridge leading over the pool to an external courtyard directly linking to the garden above.

    A sophisticated design was implemented on the upper floors, encompassing a bespoke staircase with glass spindles and leather wrapped handrail plus a stunning kitchen manufactured to our client’s rigorous requirements. This included visits to the factory in Germany to personally select veneers and internal finishes.

  • Pony skin panels, set against milled metal trims, beautiful timber grains and fossilised lime stones.

  • Large picture window creates a visual link between front door and beautifully established garden.

  • Structurally reinforced frame-less glass balustrade. With composite stone architectural stair case and integrated lighting leading to lower courtyard. A flash of orange in the courtyard is a nod to Japanese Koi.

  • Inspired by oriental pools, the swimming pool is constructed with dark aubergine honed slate slabs. A new basement was created, housing a gym, media lounge, lap pool and bridge.

  • Pony skin panels, set against milled metal trims, beautiful timber grains and fossilised lime stones.

  • Large picture window creates a visual link between front door and beautifully established garden.

  • Structurally reinforced frame-less glass balustrade. With composite stone architectural stair case and integrated lighting leading to lower courtyard. A flash of orange in the courtyard is a nod to Japanese Koi.

  • Inspired by oriental pools, the swimming pool is constructed with dark aubergine honed slate slabs. A new basement was created, housing a gym, media lounge, lap pool and bridge.

HIGHGATE

“My experience with Red Square was interesting, illuminating and rewarding. Their attention to detail throughout the project has resulted in beautiful, crisp, unique finishes that are frequently commented upon.”

As the Red Square team managed both the design implementation and build process, we were able to provide the high degree of flexibility required by our Highgate client.

A new basement level was created to house a gym, games room, media lounge and swimming pool. The main basement feature was a steel/timber/glass bridge leading over the pool to an external courtyard directly linking to the garden above.

A sophisticated design was implemented on the upper floors, encompassing a bespoke staircase with glass spindles and leather wrapped handrail plus a stunning kitchen manufactured to our client’s rigorous requirements. This included visits to the factory in Germany to personally select veneers and internal finishes.